U-14 Türkiye Şampiyonu Talasgücü Belediyespor Şampiyon Kupasını Vali Kılıç’tan Aldı U14 Kategorisinde 75 ilden bin 380 tak...           • U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ İLİMİZDE OYNANACAK U-14 Türkiye şampiyonası Final müsabakaları 03-04 Nisan 2024 tarihlerinde Bereketl spor ...           • İL ÖZEL İDARESİNDEN AMATÖR KULÜPLERİMİZE MALZEME DESTEĞİ Bolu İl Özel İdaresi, amatör futbol kulüplerine malzeme desteği sağladı. ...           • ALİ DÜŞMEZ YENİDEN TASKK GENEL BAŞKANI Ali Düşmez, Yeniden TASKK Başkanlığı'na Seçildi 21.10.2023 ...           • 2023-2024 SEZONU AKAY KARDEŞLER 1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI   Bolu 1.Amatör Kümede yeni sezon startı verildi. 2023-2024 futbol sezonu kuraları...           • 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun 30.08.2023 Türk milletinin dünya ...           • 2022-2023 SEZONU MİNİ MİNİKLER ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ Bolu’da Haziran ayının başında başlayan U11-U12-U13 mini minikler futbol Şampiyonası gö...           • U-16 Türkiye Şampiyonasında Küçük Ada Spor şampiyon oldu   2022-2023 SEZONU U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ SONA ERDİ Final müsab...           • U16 Türkiye Şampiyonası Finalleri İlimizde oynanacak 2022-2023 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları, 3-4 Haziran 2023 tarihlerin...           • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadeles...           
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
İstatistikler
Toplam: 634176
Aktif: 4
Bugün: 106
Dün: 330
Bağlantılar

AMTAÖR EVİ SOYUNMA ODALARI KURALARI ÇEKİLDİ


Amatör evinde çalışmalar sona erdi. Yıllardır yapımı devam eden kulüplerin soyunma odalarını ve sosyal tesisin olduğu amatör evinde geçtiğimiz akşam kuralar çekilerek kulüplerin soyunma odaları belirlendi. Kura çekimine Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl temsilcisi Cemalettin Metin, ASKF yönetim kurulu ve spor kulüp yöneticileri katıldı.

    Bolu’da Karaçayır futbol sahalarının bulunduğu yerde kulüplere yaptırılan amatör tesisi tamamlandı. Kulüplerin kullanacakları soyunma odaları da kura ile belirlendi. 20 takıma yaptırılan soyunma odaları takımlara teslim edildi.

 

Kura çekiminde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan şunları söyledi: “Amatör evinin kura çekiminde bir araya geldik. Şu anda tesisimiz bitmiş bulunuyor. Her takımımızın kendine ait soyunma odası var.  Bu sezon geçireceğimiz sezonla alakalı yaklaşık 15 kalem soyunma odalarına malzeme aldık. Bu malzemelerimizin çoğu büro malzemeleri olarak alındı. Masa sandalyeden tutun odalardaki kırtasiye malzemelerine varıncaya kadar alımı yapıldı. Ben özellikle amatör camiamızda ve amatör bir işi gönülden seven maddi çıkar aramadan işi yapan anlamına geliyor amatör. Profesyonel kişi ise bu işi meslek edinmiş kişidir. Profesyonel amatörün temelinde ise gönüllülük esasına dayanır. Bu saatte amatör iş için burada toplanıyorsa bu bir gönüllülük esasına göre yapılıyor. Yapılacak aktive ilgilide katkı sağlıyoruz. Amatör evi dediğimiz zaman isminden de anlaşıldığı gibi çocuklarımızın sporcularımızın nezih temiz yerde soyunmaları giyinmeleri olan bir hizmet binasını bitirmiş bulunuyoruz. Bu çalışmaları yaparken biz amatör camiayı bir yerde toplayan onların sohbet edebileceği vakit geçirebileceği buluşma noktası haline getirebilme adresi haline getirmek istiyoruz.  Böyle tesisler bir çok ilde farklı noktalarda yapılmış önemli merkezlerden bir tanesi. Kayseri’de de var. Bunun yanında iki tane doğal cim, konferans salonu, ASKF binası, TÜFAD binası kulüplerin kendilerine ait toplanma yerlerinin oluştuğu bir bina hizmet vermekte.  Bizim ise şuanda bitirdiğimiz ve kulüplerimize hizmetine vereceğimiz üstünde bir sosyal tesis birde altında 20 tane soyunma odası olan bir yeri hizmete sunuyoruz ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tesis  tüm kulüplerimize hayırlı olsun.”

 

Haber tarihi: 05/11/2014
Haber Okunma: 5175
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: AMATÖR EVİN DE İLK TOPLANTIMIZI YAPTIK
Sonraki: CUMHURİYETİMİZİN 91.YAŞI KUTLU OLSUN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Amatör Kitapçığı

Site İçi Arama
Lig Fikstürü

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omn Portal