U-14 Türkiye Şampiyonu Talasgücü Belediyespor Şampiyon Kupasını Vali Kılıç’tan Aldı U14 Kategorisinde 75 ilden bin 380 tak...           • U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ İLİMİZDE OYNANACAK U-14 Türkiye şampiyonası Final müsabakaları 03-04 Nisan 2024 tarihlerinde Bereketl spor ...           • İL ÖZEL İDARESİNDEN AMATÖR KULÜPLERİMİZE MALZEME DESTEĞİ Bolu İl Özel İdaresi, amatör futbol kulüplerine malzeme desteği sağladı. ...           • ALİ DÜŞMEZ YENİDEN TASKK GENEL BAŞKANI Ali Düşmez, Yeniden TASKK Başkanlığı'na Seçildi 21.10.2023 ...           • 2023-2024 SEZONU AKAY KARDEŞLER 1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI   Bolu 1.Amatör Kümede yeni sezon startı verildi. 2023-2024 futbol sezonu kuraları...           • 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun 30.08.2023 Türk milletinin dünya ...           • 2022-2023 SEZONU MİNİ MİNİKLER ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ Bolu’da Haziran ayının başında başlayan U11-U12-U13 mini minikler futbol Şampiyonası gö...           • U-16 Türkiye Şampiyonasında Küçük Ada Spor şampiyon oldu   2022-2023 SEZONU U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ SONA ERDİ Final müsab...           • U16 Türkiye Şampiyonası Finalleri İlimizde oynanacak 2022-2023 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları, 3-4 Haziran 2023 tarihlerin...           • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadeles...           
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
İstatistikler
Toplam: 635012
Aktif: 4
Bugün: 172
Dün: 311
Bağlantılar

YENİÇAĞASPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU


2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı.

TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen kura törenine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Amatör Kurul üyesi Fahrettin Eserdi, 157 BAL takımının temsilcileri ile ASKF Başkanları katıldı. İlimizi bu sene BAL liginde temsil edecek olan Yeniçağaspor, ligin ilk maçında Kocaalispor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Genel Sekreter Yardımcıları Adnan Ersan'ın yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez yaptığı konuşmada, "TFF tarafından, saygı ve rahmetle andığımız büyüğümüz Orhan Saka'nın isminin verildiği salonda bu toplantının yapılıyor olması bizlere gurur veriyor. BAL Ligi bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Bütün liglerimiz çok önemli ancak BAL'ın çok özel tarafı da duygusal bir lig olması. Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine ne pahasına olursa oynattığımız bir lig. 81 ligde oynanması, Türkiye'yi kucaklaması açısından çok önemli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. BAL sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini de ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
 
Birden fazla grupta bulunan Ankara, İzmir ve İstanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlendiği kurada, 12 grubun fikstür çekimi yapılırken, kulüpler 2015-2016 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirildi.
 
BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.
 
İlimizi 2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Yeniçağaspor 8’inci grupta yer alacak. Siyah-Beyazlılar, ilk maçında Kocaalispor ile kendi sahasında karşılaşacak.
 
YENİÇAĞASPOR’UN OYNAYACAĞI MAÇLARIN FİKSTÜRÜ ŞÖYLE:
1.HAFTA       : YENİÇAĞASPOR-KOCAALİSPOR      
2.HAFTA       : SERDİVANSPOR- YENİÇAĞASPOR              
3.HAFTA       : YENİÇAĞASPOR-DİKİLİTAŞSPOR
4.HAFTA       : PAŞABAHÇE- YENİÇAĞASPOR
5.HAFTA       : YENİÇAĞASPOR-BARTINSPOR
6.HAFTA       : LEVENTSPOR- YENİÇAĞASPOR
7.HAFTA       : YENİÇAĞASPOR-KİLİMLİ BELEDİYESPOR
8.HAFTA       : KDZ.BLD.EREĞLİSPOR- YENİÇAĞASPOR
9.HAFTA       : YENİÇAĞASPOR-AKÇAKOCASPOR
10.HAFTA     : BEYKÖY BELEDİYESPOR- YENİÇAĞASPOR
11.HAFTA     : YENİÇAĞASPOR-HALİDE EDİP ADIVARSPOR
12.HAFTA     : VEFASPOR- YENİÇAĞASPOR
13.HAFTA     : YENİÇAĞASPOR-KARASUSPOR
 

Haber tarihi: 07/09/2015
Haber Okunma: 6415
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN
Sonraki: BAL LİGİ GRUPLARI VE STATÜSÜ BELLİ OLDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Amatör Kitapçığı

Site İçi Arama
Lig Fikstürü

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omn Portal