1.AMATÖR LİG
1.AMATÖR LİG KUARALARI ÇEKİLDİ
1.AMATÖR LİG
01.10.2013 Tarihinde yapılan toplantı sonucunda 1.Amatör Lig statüsü aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur.
A GURUBU B GURUBU
ÖZEL İDARE K.OĞLU SPOR YUMRUKAYASPOR
GEREDESPOR YENİÇAĞASPOR
ALADAĞSPOR KIZIKSPOR
BOLU BLD.SPOR KIBRISCIKSPOR
KARACASU 2011 GÖYNÜKİDMANYURDU
MENGEN BLD.SPOR
1.Ligin başlama tarihi 26.10.2013 dür.
2.Lig çift gurup çift devreli oynanacaktır.
3.Ligin bitiminde A ve B gurubundan ligi bir ve ikinci sırada bitiren takımlar play off oynamaya hak kazanacaklardır.
4.Ligi 3 ve 4. sırada bitiren takımlar A Gubu 3. ile B Gurubu 4. A Gurubu 4. ile B Gurubu 3. eşleşecek tek maç eleme usulü yapılan müsabakalarda galip gelen takımlardan 2 tanesi daha plaf off gurubuna yükselecek ve play off gurubu 6 takımla tek gurup çift devreli müsabakalar oynayacaktır.
5.3 ve 4. takımların müsabakalarında müsabaka 90 dakika sonunda beraberlikle neticelenirse müsabaka 15 er dakikadan iki devre uzatma oynatılacak beraberlik tekrar bozulmazsa galip gelen takım seri penaltılar sonucunda belirlenecektir.
6.Play off gurubuna takımlar (0) puanla başlayacaklardır.
7.Play off müsabakaları merkez sahada oynanacaktır.
8.Müsabakalarda TFF Amatör müsabaka talimatları uygulanacaktır.
9.Ligin bitiminde birinci olan takım il birincisi olacaktır.
10.Lig e katılmayı taahhüt edipte katılmayan takımlar yada mazeretsiz ligden çekilen takımlar TFF nin belirlemiş olduğu müsabaka personel ve hakem ücretlerini ödemek zorundadırlar.
11.Lige katılıp ligden mazeretsiz olarak çekilen yada müsabakalara mazeretsiz gelmeyen takımlar bir sonraki sezon lige alınmayacak olup ayrıca disiplin kururluna sevk edileceklerdir.
12.Lig sonunda puan eşitliğinde TFF futbol müsabaka talimatı kuralları uygulanacaktır.
13.Müsabakalarda galibiyete (3) puan, beraberliğe (1) puan, mağlubiyete (0) puan verilecektir.
14.Müsabakaların fikstürünü yapmaya tertip komitesi yetkilidir.
15.Müsabaka fikstürlerinde değişiklik yapmaya, ertelenen müsabakaların tarihlerini belirlemeye tertip komitesi yetkilidir.
16.Bu statünün onay için Futbol Federasyonuna gönderilmesine.
Haber tarihi: 02/10/2013
Haber Okunma: 2527
Haber Yorumları: 0